Používám zkratky tsp. (lžička) a tbsp. (lžíce)
Množství ber s rezervou, přidávám od oka
Upozorňuji, že MÁLO sladím
Jo a tykáme si!! :-)))

16. února 2016

Něco málo o mě a proč blog vznikl :)

Ahoj, jsem Alžběta a blog jsem založila především pro sebe! :-) Když ho někdo bude číst, bude mi to dělat samozřejmě radost. Bude mi ctí tě motivovat a inspirovat!
Přesto, že nejsem žádná fitness girl, nehlídám si přijaté kalorie, nepiju protejňáky... Nedělám to správně, podle nějakého postupu, ale já cítím, že je to tak dobře!!
Jde jen o to, ujasnit si to v hlavě! Mojí prvotní motivací začít cvičit bylo zhubnout. To se mi sice podařilo, ale dnes už vím, že to není nejlepší pohon!
Spousta mých kamarádek se mě ptá, jak se mi podařilo tak zhubnout... No jak? Hýbu se! Vždy se zeptáte na jídelníček... Jestli jsem ho upravila... Upravila jsem ho jen tak, že nesnídám koláčky, ale kaše, jogurty a podobné dobroty, přidala jsem svačiny a neustále jím - když teda zrovna nespím nebo necvičím :-))))
Proč není úbytek váhy ta správná motivace? Protože je to běh na dlouho trať, proto se musíme naučit vytrvalosti! Výsledky se dostavují postupně, ale my přeci chceme feedback do vloženého úsilí hned! Proto bych si stanovila motivace ne tak velkého rozměru, ale spíš malé užitky, které nám pomohou krůček po krůčku dosáhnout našeho cíle.
Důležitým pohonem je pro mě pocit, že jsem udělala něco pro sebe, pro své tělo, pro své zdraví, pro pocit štěstí a dobré nálady.

USMÍVEJ SE a HÝBEJ SE!!!


Žádné komentáře:

Okomentovat