K snídani si nejčastěji dopřávám různé kaše. Mezi mé stálice patři:
- ovesná kaše (jemné ovesné vločky z Lidlu)
- pohanková kaše (instantní pohankové vločky od Zdraví z přírody)
- rýžová a jáhlová kaše od Nominy
Ovesnou a pohankovou kaši si do práce připravuji tak, že večer smíchám vločky a mléko v poměru 1:1,5 a v práci jen ohřeju v mikrovlnce.
Pak už jen záleží na tobě, čím si kaši obohatíš.
Přikládám malou inspiraci :-)
|
Čiroková kaše (za mě nic moc) |
|
Podzimní pohanková |
|
Čiroková s chia semínky (to jsem ještě nevěděla jak naložit s chia) |
|
Rýžová letní |
|
Rýžová choco-banana |
|
Dovolenková jáhlovka |
|
Jáhlovka s karobem a zase ty chia :-D |
|
Jáhlovka cinamon-banana |
|
Letní pohoda s jáhlovkou |
|
Pohanková s oříškama a rýžovým sirupem |
|
Jáhlovka slívová |
|
Jáhlovka podzimka |
|
Banán v kaši čoko slunečnicovým semínkem a mletý vlašák |
|
Pohanková s vlašákem drceným i jemným a pufovaná rýža v karamelu |
|
Pohanková s vlašákem drceným a kokosem |
Žádné komentáře:
Okomentovat